case-gf370e4600_1920

Despre noi

Povestea noastră

        Expert Doc Printing este o  tipografie de dimensiuni medii axată pe tiparul de formularistică, tipar publicitar, tipar de carte, etichete și ambalaje de mici și medii dimensiuni. Gama diversă de utilaje, mașini de tipar offset, echipamente de tipar digital, multiplicatoare, rotative, mașini de fălțuit, de colat, de broșat, de cusut, de ștanțat, de laminat, capsat, etc., ne permit să tipărim aproape orice sortiment de hârtie, fie ea offset, autocopiativa, termică, autocolant, în rola sau coală, de diferite tipodimensiuni și gramaje. Toate aceste lucruri ne recomandă ca fiind partenerul ideal pentru utilizatorii de tipărituri indiferent de cantitățile de tipărituri folosite de aceștia.

      Am început activitatea în domeniul tipografic în anul 2001, lucrând în general pentru Imprimeria Națională a României, fiind una dintre puținele tipografii din România care au reușit să îndeplinească criteriile stricte de autorizare în acest domeniu ( tipar de securitate și formularistică cu regim special). Condițiile de autorizare impuneau dotări cu utilaje cu specificații precise, personal bine instruit și implementarea unor standarde de calitate certificate de către TUV Germania. În anul 2008 ca urmare a crizei economice ce a lovit România am fost obligați să ne reinventăm devenind Expert Doc Printig intrând în forță și pe piața tipăriturilor publicitare, a tiparului de carte fie ea cusută sau broșată și chiar pe piața ambalajelor de mici dimensiuni.  Totodată am reușit să creăm un mediu de lucru propice persoanelor cu handicap, fapt ce a dus la  autorizarea  funcționării societății noastre ca Unitate Protejată conform Legii nr. 448/2006.

Misiunea noastră

Ne propunem să venim în întâmpinarea colaboratorilor noștrii cu produse de cea mai bună calitate, la prețuri atractive, mărind constant gama de produse și servicii oferite, astfel încât aceștia să găsească într-un singur loc tot ce au nevoie de la grafică la produse finite, fie ele formulare diverse, cărți, agende, calendare de perete sau birou, cataloage sau chiar ambalaje și etichete.

Tipografia de care ai nevoie

CONTACT

Tel: +40 268 424 341

Mobil: +40 731 960 978

Email: office@tipografie-edp.ro

Email: vanzari@tipografie-edp.ro

Email: tipo_info@yahoo.com